PRIVACY POLICY OF THE SERVICE www.parkowa.com.pl

The protection of Users' privacy is extremely important for PRZEDSIĘBIORSTO-HANDLOWE CZESŁAW KANTORSKI. For this reason, the Users of the www.parkowa.com.pl website are guaranteed high standards of privacy protection. PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE CZESŁAW KANTORSKI as the data controller takes care of data security.

The Administrator's goal is also to properly inform Users about the rights and obligations related to the processing of personal data within the meaning of the provisions on the protection of personal data specified in Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of 27/04/2016. on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data, and repealing Directive 95/46 / EC (hereinafter referred to as "GDPR"). Therefore, taking care to protect the privacy of Website Users, the Administrator informs about the legal grounds for processing personal data provided by Users when using the Website www.parkowa.com.pl (hereinafter referred to as the "Website"), methods of collecting, processing and protecting personal data , as well as the rights of the Website Users.

The user is any natural person who is the owner of the data and uses the website www.parkowa.com.pl or electronic services available through the Website.

The administrator of personal data provided by the User on the website www.parkowa.com.pl is PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO - HANDLOWE CZESŁAW KANTORSKI, Cmentarna 11 57-400 Nowa Ruda, NIP 8850002544, (hereinafter referred to as "Administrator").

 

1. CONSENT OF THE USER

The use of the www.parkowa.com.pl Website by the User means that he accepts that the Administrator collects and uses personal data in accordance with the Privacy Policy presented in this document.

The personal data of the Website User are processed by the Administrator on the basis of his consent, and in some cases described in this document, as part of the Administrator's legitimate interest. The user has the right to withdraw consent to the processing of personal data at any time. Withdrawal of consent does not affect the lawfulness of the processing which was carried out on the basis of consent before its withdrawal.

In the event that this Privacy Policy changes and the User continues to use the Website, it is considered that he agrees to the current terms of the Privacy Policy.

 

2. PERSONAL DATA PROCESSED BY THE ADMINISTRATOR

The method of obtaining personal data
The Administrator obtains personal data directly from the User via the Website by completing the booking form available on the Website by the User and sending through it the reservation of a selected room in the facility belonging to the Administrator. Providing personal data contained in the form is necessary to make a reservation.

Types of processed personal data
The Administrator collects the following personal data about the User via the Website:

First name and last name;
E-mail adress;
Phone number;
Address;
Comments to order.

 

3. PURPOSES OF THE PROCESSING OF PERSONAL DATA

The method of processing the User's data by the Administrator depends on the way the User uses the Website and the functionalities available therein. The Administrator processes the User's personal data for the following purposes:

a) Make a reservation

The purpose of using the User's personal data provided by him via the reservation form available on the Website is communication carried out by the Administrator as part of his business, in particular by making a reservation in the facility reservation system, etc.

b) Communication with the User.

The Administrator uses the User's personal data to communicate with him in a personalized way. The information communicated to the User relates to the offered products or services, personal data security, network updates, reminders, but also the suggested offers of the Administrator or its partners. Communication with the User also applies to the User's service. Personal data is used to help the User, solve technical problems and answer his complaints or complaints.

c) Presenting commercial offers to the User by electronic means.

The purpose of using the User's personal data provided by him via the reservation form available on the Website is marketing communication conducted by the Administrator as part of his business, in particular presenting commercial offers to the User by electronic means.

d) Presenting the User with commercial offers by telephone.

The purpose of using the User's personal data provided by him via the booking form available on the Website is marketing communication carried out by the Administrator as part of his business, in particular by presenting commercial offers to the User by telephone.

e) Sending information to the User by electronic means as part of the subscription to the Administrator's newsletter.

The purpose of the Administrator using the User's personal data provided as part of the subscription form for the Administrator's newsletter provided on the Website is to inform the User by electronic means (e-mail) about new products, services, promotions or events of the Administrator or its partners.

f) Allowing the User to send comments or opinions.

The Administrator uses the User's personal data in order to enable him to comment / provide opinions on the activities, services or products of the Administrator or entities cooperating with him.

The Administrator may process the User's personal data provided in the booking form also for the following purposes:

in order to conclude and implement a possible contract between the User and the Administrator and service the User as the Administrator's customer in accordance with art. 6 sec. 1 lit. b) GDPR;
in order to conduct financial settlements with the User who is the Administrator's client for the implementation of a possible contract concluded between the parties, as well as possible claims from the User who is a client as part of the Administrator's legitimate interest in accordance with art. 6 sec. 1 lit. f) GDPR and fulfillment of the Administrator's legal obligations towards tax authorities on the basis of separate provisions in accordance with art. 6 sec. 1 lit. c) GDPR;
in order to implement the Administrator's marketing activities as part of the Administrator's legitimate interest within the meaning of art. 6 sec. 1 lit. f) GDPR, as well as in accordance with the declarations of will regarding marketing communication submitted to the Administrator. Consents granted in the field of marketing communication (e.g. for sending commercial information by electronic means or contact by phone for direct marketing purposes) may be withdrawn at any time, without affecting the lawfulness of the processing which was carried out on the basis of consent before its withdrawal;
in order to fulfill the Administrator's legal obligations towards the User specified in the GDPR, within the meaning of art. 6 sec. 1 lit. c) GDPR.

 

4. SHARING OF PERSONAL DATA

The User's personal data is not transferred by the Administrator to third parties.

 

5. USER RIGHTS

User rights
At every stage of data processing, the user has a number of rights to access his data, verify the correctness of data processing, correct it, as well as have the right to object to their processing, may request deletion of data, limitation of processing or data transfer.

If the User wishes to exercise his rights as a subject of personal data, he may contact the Administrator using the following contact details: PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO - HANDLOWE CZESŁAW KANTORSKI, Cmentarna 11, 57-400 Nowa Ruda, Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! .

The right to lodge a complaint with the supervisory authority

The user whose personal data is processed by the Administrator has the right to lodge a complaint with the supervisory authority competent for the protection of personal data (the President of the Office for Personal Data Protection).

 

6. COOKIES

Cookies are used on the Website in order to:
maintaining the technical correctness and continuity of the session between the Website server and the User's end device;
optimizing the User's use of the Website pages and adjusting the way they are displayed on the User's end device;
ensuring the safety of using the Website;
collecting statistics of visits to the Website pages supporting the improvement of their structure and content;
displaying advertising content on the User's end device optimally tailored to his preferences. The Administrator informs that when using the Website, short text information called "cookies" is saved on the User's end device. Cookies contain such IT data as: the User's IP address, the name of the website they come from, the storage time on the User's end device, saving parameters and statistics, and a unique number. Cookies are directed to the Website server via a web browser installed on the User's end device.
The Website uses two types of "cookies": "session" and "permanent". "Session" "cookies" are files that are automatically deleted from the Website User's end device after its output

leaving the Website or after leaving the Website pages or after turning off the web browser. "Persistent" cookies are stored on the User's end device for the time specified in the parameters of "cookies" or until they are deleted by the User. "Persistent" cookies are installed on the User's end device only with his consent.

The administrator informs that:
By default, web browsers accept the installation of "cookies" on the User's end device. Each Website User may at any time change the settings for "cookies" in the web browser used by him in such a way that the browser automatically blocks the use of "cookies" or informs the User about their every posting on his end device. Detailed information on the possibilities and methods of handling cookies is available in the settings of the web browser used by the Website User.
limiting the use of "cookies" by the User may adversely affect the correctness and continuity of the provision of Services on the Website.
Cookies installed on the Website User's end device may be used by advertisers or business partners cooperating with the Administrator.

Cookies can be considered personal data only in conjunction with other identity identification data provided to the Administrator by the User as part of the use of the Website.

Only the Administrator has access to "cookies" processed by the Website server.
If the User does not agree to saving and receiving information in "cookies", he may change the rules regarding "cookies" using the settings of his web browser.

 

7. OTHER IMPORTANT INFORMATION

1. Protection of personal data security

1. The Administrator introduces appropriate measures to ensure the security of the User's personal data. Safe use of the Website is ensured by the systems and procedures used to protect against access and disclosure of data to unwanted persons. In addition, the systems and processes used by the Administrator are regularly monitored in order to detect possible threats. Personal data obtained by the Administrator are stored in computer systems, access to which is strictly limited.

2. Storage of personal data

The period of storage of Users' personal data depends on the purposes of data processing by the Administrator. The Administrator stores personal data for such a period as is necessary to achieve specific goals, i.e. until the Administrator terminates the activity.

In each of the above cases, after the necessary processing period has elapsed, the data may be processed only for the purpose of pursuing claims against the background of the relations between the parties until the final legal settlement of these claims.

3. Changes to the Privacy Policy
In order to update the information contained in this Privacy Policy and its compliance with applicable law, this Privacy Policy may be changed. If the content of the Privacy Policy is changed, the date of its update will be changed, indicated at the end of its text. In order to obtain information on the method of personal data protection, the Administrator recommends Users to regularly read the provisions of the Privacy Policy.

4. Contact information

In order to obtain any information regarding this Privacy Policy, the User may contact the Personal Data Administrator: PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO - HANDLOWE CZESŁAW KANTORSKI, Cmentarna 11 57-400 Nowa Ruda, using the following contact details: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!.

Moreover, it is also possible to contact us by post at the following address: Cmentarna 11 57-400 Nowa Ruda.

This document was last updated on August 10, 2020.

PRIVACY POLICY OF THE SERVICE www.parkowa.com.pl

The protection of Users' privacy is extremely important for PRZEDSIĘBIORSTWO-HANDLOWE CZESŁAW KANTORSKI. For this reason, the Users of the www.parkowa.com.pl website are guaranteed high standards of privacy protection. PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE CZESŁAW KANTORSKI as the data controller takes care of data security.

The Administrator's goal is also to properly inform Users about the rights and obligations related to the processing of personal data within the meaning of the provisions on the protection of personal data specified in Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of 27/04/2016. on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data, and repealing Directive 95/46 / EC (hereinafter referred to as "GDPR"). Therefore, taking care to protect the privacy of Website Users, the Administrator informs about the legal grounds for processing personal data provided by Users when using the Website www.parkowa.com.pl (hereinafter referred to as the "Website"), methods of collecting, processing and protecting personal data , as well as the rights of the Website Users.

The user is any natural person who is the owner of the data and uses the website www.parkowa.com.pl or electronic services available through the Website.

The administrator of personal data provided by the User on the website www.parkowa.com.pl is PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO- HANDLOWE CZESŁAW KANTORSKI, Cmentarna 11 57-400 Nowa Ruda, NIP 8850002544, (hereinafter referred to as "Administrator").

 

1. CONSENT OF THE USER

The use of the www.parkowa.com.pl Website by the User means that he accepts that the Administrator collects and uses personal data in accordance with the Privacy Policy presented in this document.

The personal data of the Website User are processed by the Administrator on the basis of his consent, and in some cases described in this document, as part of the Administrator's legitimate interest. The user has the right to withdraw consent to the processing of personal data at any time. Withdrawal of consent does not affect the lawfulness of the processing which was carried out on the basis of consent before its withdrawal.

In the event that this Privacy Policy changes and the User continues to use the Website, it is considered that he agrees to the current terms of the Privacy Policy.

 

2. PERSONAL DATA PROCESSED BY THE ADMINISTRATOR

The method of obtaining personal data
The Administrator obtains personal data directly from the User via the Website by completing the booking form available on the Website by the User and sending through it the reservation of a selected room in the facility belonging to the Administrator. Providing personal data contained in the form is necessary to make a reservation.

Types of processed personal data
The Administrator collects the following personal data about the User via the Website:

First name and last name;
E-mail adress;
Phone number;
Address;
Comments to order.

 

3. PURPOSES OF THE PROCESSING OF PERSONAL DATA

The method of processing the User's data by the Administrator depends on the way the User uses the Website and the functionalities available therein. The Administrator processes the User's personal data for the following purposes:

a) Make a reservation

The purpose of using the User's personal data provided by him via the reservation form available on the Website is communication carried out by the Administrator as part of his business, in particular by making a reservation in the facility reservation system, etc.

b) Communication with the User.

The Administrator uses the User's personal data to communicate with him in a personalized way. The information communicated to the User relates to the offered products or services, personal data security, network updates, reminders, but also the suggested offers of the Administrator or its partners. Communication with the User also applies to the User's service. Personal data is used to help the User, solve technical problems and answer his complaints or complaints.

b) Presenting commercial offers to the User by electronic means.

The purpose of using the User's personal data provided by him via the reservation form available on the Website is marketing communication conducted by the Administrator as part of his business, in particular presenting commercial offers to the User by electronic means.

c) Presenting the User with commercial offers by telephone.

The purpose of using the User's personal data provided by him via the booking form available on the Website is marketing communication conducted by the Administrator

 

POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISU www.parkowa.com.pl

Ochrona prywatności Użytkowników jest dla PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO - HANDLOWE CZESŁAW KANTORSKI szczególnie ważna. Z tego względu Użytkownicy Serwisu www.pogrzeb-nowaruda.pl mają zagwarantowane wysokie standardy ochrony prywatności. PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO - HANDLOWE CZESŁAW KANTORSKI jako administrator danych dba o bezpieczeństwo udostępnionych przez Użytkowników danych.

Celem Administratora jest również należyte informowanie Użytkowników o prawach i obowiązkach związanych z przetwarzaniem danych osobowych, szczególnie wobec treści przepisów o ochronie danych osobowych określonych w rozporządzeniu Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27.04.2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej jako „RODO”). Dlatego też, dbając o ochronę prywatności Użytkowników Serwisu, w niniejszym dokumencie Administrator informuje o podstawach prawnych przetwarzania danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich z Serwisu www.parkowa.com.pl (dalej jako „Serwis”), sposobach zbierania, przetwarzania i ochrony danych osobowych, a także o prawach Użytkowników.

Użytkownikiem jest każda osoba fizyczna, której dane dotyczą, korzystająca z serwisu internetowego www.parkowa.com.pl lub usług elektronicznych dostępnych za pośrednictwem Serwisu.

Administratorem danych osobowych udostępnionych przez Użytkownika w Serwisie www.parkowa.com.pl jest PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO - HANDLOWE CZESŁAW KANTORSKI, Cmentarna 11 57-400 Nowa Ruda, NIP 8850002544, (dalej jako „Administrator”).

 

  1. ZGODA UŻYTKOWNIKA

    Korzystanie z Serwisu www.parkowa.com.pl przez Użytkownika oznacza, że Użytkownik akceptuje, że Administrator gromadzi oraz wykorzystuje dane osobowe zgodnie z niniejszą Polityką Prywatności.

    Dane osobowe Użytkownika Serwisu są przetwarzane przez Administratora w oparciu o jego zgodę, zaś w niektórych przypadkach opisanych w niniejszym dokumencie, w ramach prawnie uzasadnionego interesu Administratora. Użytkownik ma prawo w dowolnym momencie wycofać wyrażoną wcześniej zgodę. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.

    W przypadku, gdy nastąpi zmiana niniejszej Polityki Prywatności, a Użytkownik nadal będzie korzystał z Serwisu, to poczytuje się to za wyrażenie zgody na aktualne warunki Polityki Prywatności.

     

  2. DANE OSOBOWE PRZETWARZANE PRZEZ ADMINISTRATORA
    1. Sposób pozyskiwania danych osobowych

      Administrator pozyskuje dane osobowe bezpośrednio od Użytkownika za pośrednictwem Serwisu, poprzez wypełnienie przez Użytkownika formularza kontaktowego dostępnego w Serwisie i przesłanie za jego pośrednictwem wiadomości do Administratora.

      Podanie danych osobowych zawartych w formularzu kontaktowym jest dobrowolne

    2. Rodzaje przetwarzanych danych osobowych

      Administrator gromadzi za pośrednictwem Serwisu następujące dane osobowe dotyczące Użytkownika:

      1. Imię i nazwisko;
      2. Adres e-mail;
      3. Numer telefonu;
      4. Treść wiadomości;
      5. Temat wiadomości.

     

  3. CELE PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

    Sposób przetwarzania przez Administratora danych dotyczących Użytkownika zależy od sposobu korzystania przez Użytkownika z Serwisu i dostępnych w nim funkcjonalności. Administrator przetwarza dane osobowe Użytkownika w następujących celach:

    1. Komunikacji z Użytkownikiem.

      Administrator wykorzystuje dane osobowe Użytkownika w celu komunikacji z nim w spersonalizowany sposób. Komunikowane Użytkownikowi informacje dotyczą oferowanych produktów lub usług, bezpieczeństwa danych osobowych, aktualizacji sieci, przypomnień, ale również sugerowanych ofert Administratora lub jego partnerów. Komunikacja z Użytkownikiem dotyczy także obsługi Użytkownika. Dane osobowe wykorzystywane są w celu pomocy Użytkownikowi, rozwiązaniu problemów technicznych oraz odpowiedzi na jego skargi lub reklamacje.

    2. Przedstawiania Użytkownikowi ofert handlowych drogą elektroniczną.

      Celem korzystania z danych osobowych Użytkownika udostępnionych przez niego za pośrednictwem formularza kontaktowego dostępnego w Serwisie jest komunikacja marketingowa prowadzona przez Administratora w ramach prowadzonej działalności, w szczególności przedstawianie ofert handlowych Użytkownikowi drogą elektroniczną.

    3. Przedstawiania Użytkownikowi ofert handlowych w kontakcie telefonicznym.

      Celem korzystania z danych osobowych Użytkownika udostępnionych przez niego za pośrednictwem formularza kontaktowego dostępnego w Serwisie jest komunikacja marketingowa prowadzona przez Administratora w ramach prowadzonej działalności, w szczególności poprzez przedstawianie ofert handlowych Użytkownikowi w kontakcie telefonicznym.

    4. Przesyłania Użytkownikowi informacji drogą elektroniczną w ramach zapisu na newsletter Administratora.

      Celem korzystania przez Administratora z danych osobowych Użytkownika udostępnionych w ramach formularza zapisu na newsletter Administratora udostępnionego w Serwisie jest informowanie Użytkownika drogą elektroniczną (e-mailowo) o nowych produktach, usługach, promocjach lub wydarzeniach Administratora lub jego partnerów.

    5. Umożliwienia przesyłania przez Użytkownika komentarzy lub opinii.

      Administrator wykorzystuje dane osobowe Użytkownika w celu umożliwienia mu komentowania/opiniowania działalności, usług lub produktów Administratora lub podmiotów z nim współpracujących.

    Administrator może przetwarzać dane osobowe Użytkownika podane w formularzu kontaktowym również w następujących celach:

    1. w celu zawarcia i realizacji ewentualnej umowy pomiędzy Użytkownikiem a Administratorem oraz obsługi Użytkownika jako klienta Administratora zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. b) RODO;
    2. w celu prowadzenia rozliczeń finansowych z Użytkownikiem będącym klientem Administratora tytułem realizacji ewentualnej umowy zawartej między stronami, a także ewentualnego dochodzenia roszczeń od Użytkownika będącego klientem w ramach prawnie uzasadnionego interesu Administratora zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. f) RODO oraz spełnienia obowiązków prawnych Administratora wobec organów podatkowych na podstawie odrębnych przepisów zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. c) RODO;
    3. w celu realizacji działań marketingowych Administratora w ramach prawnie uzasadnionego interesu Administratora w rozumieniu art. 6 ust. 1 lit. f) RODO, a także zgodnie z oświadczeniami woli dotyczącymi komunikacji marketingowej złożonymi wobec Administratora. Zgody udzielone w zakresie komunikacji marketingowej (np. na przesyłanie informacji handlowych drogą elektroniczną lub kontakt telefoniczny w celach marketingu bezpośredniego) mogą być wycofane w dowolnym czasie, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;
    4. w celu realizacji obowiązków prawnych Administratora wobec Użytkownika określonych w RODO, w rozumieniu art. 6 ust. 1 lit. c) RODO.

     

  4. UDOSTĘPNIANIE DANYCH OSOBOWYCH

    Dane osobowe Użytkownika nie są przekazywane przez Administratora podmiotom trzecim.

     

  5. PRAWA UŻYTKOWNIKA
    1. Prawa Użytkownika

      Użytkownik na każdym etapie przetwarzania jego danych zapewniony ma szereg uprawnień pozwalających mu uzyskać dostęp do swoich danych, weryfikację prawidłowości przetwarzania danych, ich korektę, jak również ma prawo zgłoszenia sprzeciwu wobec ich przetwarzania, może żądać usunięcia danych, ograniczenia przetwarzania lub przeniesienia danych.

      W przypadku chęci skorzystania przez Użytkownika z przysługujących mu praw jako podmiotu danych osobowych, może on się skontaktować z Administratorem za pomocą następujących danych kontaktowych: PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO - HANDLOWE CZESŁAW KANTORSKI, Cmentarna 11 , 57-400 Nowa Ruda, Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!.

    2. Prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego

      Użytkownik, którego dane osobowe są przetwarzane przez Administratora ma prawo wnieść skargę do organu nadzoru właściwego w sprawach ochrony danych osobowych (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych).

       

  6. PLIKI COOKIES
    1. Administrator informuje, iż podczas korzystania z Serwisu w urządzeniu końcowym Użytkownika zapisywane są krótkie informacje tekstowe zwane „cookies”. Pliki „cookies” zawierają takie dane informatyczne jak: adres IP dotyczący Użytkownika, nazwa strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym Użytkownika, zapis parametrów i statystyki oraz unikalny numer. Pliki „cookies” są kierowane do serwera Serwisu za pośrednictwem przeglądarki internetowej zainstalowanej w urządzeniu końcowym Użytkownika.

       

      Pliki „cookies” wykorzystywane są w Serwisie w celu:
      1. utrzymania technicznej poprawności i ciągłości sesji pomiędzy serwerem Serwisu, a urządzeniem końcowym Użytkownika;
      2. optymalizacji korzystania przez Użytkownika ze stron internetowych Serwisu i dostosowania sposobu ich wyświetlania na urządzeniu końcowym Użytkownika;
      3. zapewnienia bezpieczeństwa korzystania z Serwisu;
      4. zbierania statystyk odwiedzin stron Serwisu wspierających ulepszanie ich struktury i zawartości;
      5. wyświetlania na urządzeniu końcowym Użytkownika treści reklamowych optymalnie dostosowanych do jego preferencji.

       

      W ramach Serwisu stosowane są dwa rodzaje plików „cookies”: „sesyjne” oraz „stałe”. „Sesyjne” pliki „cookies” są plikami ulegającymi automatycznemu usunięciu z urządzenia końcowego Użytkownika Serwisu po jego wylogowaniu z Serwisu lub po opuszczeniu przez niego stron internetowych Serwisu lub po wyłączeniu przeglądarki internetowej. „Stałe” pliki „cookies” przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików „cookies” lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika. „Stałe” pliki „cookies” instalowane są w urządzeniu końcowym Użytkownika wyłącznie za jego zgodą.

       

      Administrator informuje, że:
      1. przeglądarki internetowe domyślnie akceptują instalowanie plików „cookies” w urządzeniu końcowym Użytkownika. Każdy Użytkownik Serwisu może dokonać w dowolnym czasie zmiany ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przez niego przeglądarce internetowej w taki sposób, aby przeglądarka automatycznie blokowała obsługę plików „cookies”, bądź informowała Użytkownika o ich każdorazowym zamieszczeniu w jego urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików „cookies” dostępne są w ustawieniach przeglądarki internetowej stosowanej przez Użytkownika Serwisu.
      2. ograniczenie stosowania plików „cookies” przez Użytkownika może ujemnie wpłynąć na poprawność i ciągłość świadczenia Usług w Serwisie.

       

      Pliki „cookies” zainstalowane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu mogą być wykorzystywane przez współpracujących z Administratorem reklamodawców lub partnerów biznesowych.
      Pliki „cookies” można uznać za dane osobowe jedynie w powiązaniu z innymi danymi identyfikującymi tożsamość, udostępnionymi Administratorowi przez Użytkownika w ramach korzystania z Serwisu.
      Dostęp do plików „cookies” przetwarzanych przez serwer Serwisu posiada wyłącznie Administrator.
      Jeśli Użytkownik nie zgadza się na zapisywanie i odbieranie informacji w plikach „cookies”, może zmienić zasady dotyczące plików „cookies” za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.

     

  7. INNE WAŻNE INFORMACJE
    1. Ochrona bezpieczeństwa danych osobowych

      Administrator wprowadza odpowiednie środki mające na celu zapewnienie bezpieczeństwa danych osobowych Użytkownika. Bezpieczne korzystanie z Serwisu zapewniają stosowane systemy oraz procedury chroniące przed dostępem oraz ujawnieniem danych osobom niepożądanym. Ponadto stosowane przez Administratora systemy oraz procesy są regularnie monitorowane w celu wykrycia ewentualnych zagrożeń. Pozyskane przez Administratora dane osobowe przechowywane są w systemach komputerowych, do których dostęp jest ściśle ograniczony.

    2. Przechowywanie danych osobowych

      Okres przechowywania danych osobowych Użytkowników uzależniony jest od celów przetwarzania przez Administratora danych.
      Administrator przechowuje dane osobowe przez taki okres, jaki jest konieczny do osiągnięcia określonych celów, tj.:

      • przez okres prowadzenia działalności gospodarczej przez Administratora.

       

      W każdym z powyższych przypadków, po upływie niezbędnego okresu przetwarzania, dane mogą być przetwarzane tylko w celu dochodzenia roszczeń na tle łączących strony relacji do czasu ostatecznego rozstrzygnięcia tych roszczeń na drodze prawnej.

    3. Zmiany Polityki prywatności

      W celu uaktualnienia informacji zawartych w niniejszej Polityce prywatności oraz jej zgodności z obowiązującymi przepisami prawa, niniejsza Polityka prywatności może ulec zmianie. W przypadku zmiany treści Polityki prywatności, zmieniona zostanie data jej aktualizacji wskazana na końcu jej tekstu. W celu zasięgnięcia informacji o sposobie ochrony danych osobowych, Administrator rekomenduje Użytkownikom regularne zapoznawanie się z postanowieniami Polityki Prywatności.

    4. Informacje kontaktowe

      W celu uzyskania jakichkolwiek informacji dotyczących niniejszej Polityki Prywatności, Użytkownik może skontaktować się z Administratorem danych osobowych: PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO - HANDLOWE CZESŁAW KANTORSKI, Cmentarna 11 57-400 Nowa Ruda, z wykorzystaniem następujących danych kontaktowych: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!.

      Ponadto istnieje również możliwość kontaktu drogą pocztową pod adresem: Cmentarna 11 57-400 Nowa Ruda.

       

Ostatnia aktualizacja niniejszego dokumentu miała miejsce dnia 10.04.2020.

POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISU www.parkowa.com.pl

Ochrona prywatności Użytkowników jest dla PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO - HANDLOWE CZESŁAW KANTORSKI szczególnie ważna. Z tego względu Użytkownicy Serwisu www.pogrzeb-nowaruda.pl mają zagwarantowane wysokie standardy ochrony prywatności. PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO - HANDLOWE CZESŁAW KANTORSKI jako administrator danych dba o bezpieczeństwo udostępnionych przez Użytkowników danych.

Celem Administratora jest również należyte informowanie Użytkowników o prawach i obowiązkach związanych z przetwarzaniem danych osobowych, szczególnie wobec treści przepisów o ochronie danych osobowych określonych w rozporządzeniu Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27.04.2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej jako „RODO”). Dlatego też, dbając o ochronę prywatności Użytkowników Serwisu, w niniejszym dokumencie Administrator informuje o podstawach prawnych przetwarzania danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich z Serwisu www.parkowa.com.pl (dalej jako „Serwis”), sposobach zbierania, przetwarzania i ochrony danych osobowych, a także o prawach Użytkowników.

Użytkownikiem jest każda osoba fizyczna, której dane dotyczą, korzystająca z serwisu internetowego www.parkowa.com.pl lub usług elektronicznych dostępnych za pośrednictwem Serwisu.

Administratorem danych osobowych udostępnionych przez Użytkownika w Serwisie  www.parkowa.com.pl jest PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO - HANDLOWE CZESŁAW KANTORSKI, Cmentarna 11 57-400 Nowa Ruda, NIP 8850002544, (dalej jako „Administrator”).

 

  1. ZGODA UŻYTKOWNIKA

    Korzystanie z Serwisu  www.parkowa.com.pl przez Użytkownika oznacza, że Użytkownik akceptuje, że Administrator gromadzi oraz wykorzystuje dane osobowe zgodnie z niniejszą Polityką Prywatności.

    Dane osobowe Użytkownika Serwisu są przetwarzane przez Administratora w oparciu o jego zgodę, zaś w niektórych przypadkach opisanych w niniejszym dokumencie, w ramach prawnie uzasadnionego interesu Administratora. Użytkownik ma prawo w dowolnym momencie wycofać wyrażoną wcześniej zgodę. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.

    W przypadku, gdy nastąpi zmiana niniejszej Polityki Prywatności, a Użytkownik nadal będzie korzystał z Serwisu, to poczytuje się to za wyrażenie zgody na aktualne warunki Polityki Prywatności.

     

  2. DANE OSOBOWE PRZETWARZANE PRZEZ ADMINISTRATORA
    1. Sposób pozyskiwania danych osobowych

      Administrator pozyskuje dane osobowe bezpośrednio od Użytkownika za pośrednictwem Serwisu, poprzez wypełnienie przez Użytkownika formularza kontaktowego dostępnego w Serwisie i przesłanie za jego pośrednictwem wiadomości do Administratora.

      Podanie danych osobowych zawartych w formularzu kontaktowym jest dobrowolne

    2. Rodzaje przetwarzanych danych osobowych

      Administrator gromadzi za pośrednictwem Serwisu następujące dane osobowe dotyczące Użytkownika:

      1. Imię i nazwisko;
      2. Adres e-mail;
      3. Numer telefonu;
      4. Treść wiadomości;
      5. Temat wiadomości.

     

  3. CELE PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

    Sposób przetwarzania przez Administratora danych dotyczących Użytkownika zależy od sposobu korzystania przez Użytkownika z Serwisu i dostępnych w nim funkcjonalności. Administrator przetwarza dane osobowe Użytkownika w następujących celach:

    1. Komunikacji z Użytkownikiem.

      Administrator wykorzystuje dane osobowe Użytkownika w celu komunikacji z nim w spersonalizowany sposób. Komunikowane Użytkownikowi informacje dotyczą oferowanych produktów lub usług, bezpieczeństwa danych osobowych, aktualizacji sieci, przypomnień, ale również sugerowanych ofert Administratora lub jego partnerów. Komunikacja z Użytkownikiem dotyczy także obsługi Użytkownika. Dane osobowe wykorzystywane są w celu pomocy Użytkownikowi, rozwiązaniu problemów technicznych oraz odpowiedzi na jego skargi lub reklamacje.

    2. Przedstawiania Użytkownikowi ofert handlowych drogą elektroniczną.

      Celem korzystania z danych osobowych Użytkownika udostępnionych przez niego za pośrednictwem formularza kontaktowego dostępnego w Serwisie jest komunikacja marketingowa prowadzona przez Administratora w ramach prowadzonej działalności, w szczególności przedstawianie ofert handlowych Użytkownikowi drogą elektroniczną.

    3. Przedstawiania Użytkownikowi ofert handlowych w kontakcie telefonicznym.

      Celem korzystania z danych osobowych Użytkownika udostępnionych przez niego za pośrednictwem formularza kontaktowego dostępnego w Serwisie jest komunikacja marketingowa prowadzona przez Administratora w ramach prowadzonej działalności, w szczególności poprzez przedstawianie ofert handlowych Użytkownikowi w kontakcie telefonicznym.

    4. Przesyłania Użytkownikowi informacji drogą elektroniczną w ramach zapisu na newsletter Administratora.

      Celem korzystania przez Administratora z danych osobowych Użytkownika udostępnionych w ramach formularza zapisu na newsletter Administratora udostępnionego w Serwisie jest informowanie Użytkownika drogą elektroniczną (e-mailowo) o nowych produktach, usługach, promocjach lub wydarzeniach Administratora lub jego partnerów.

    5. Umożliwienia przesyłania przez Użytkownika komentarzy lub opinii.

      Administrator wykorzystuje dane osobowe Użytkownika w celu umożliwienia mu komentowania/opiniowania działalności, usług lub produktów Administratora lub podmiotów z nim współpracujących.

    Administrator może przetwarzać dane osobowe Użytkownika podane w formularzu kontaktowym również w następujących celach:

    1. w celu zawarcia i realizacji ewentualnej umowy pomiędzy Użytkownikiem a Administratorem oraz obsługi Użytkownika jako klienta Administratora zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. b) RODO;
    2. w celu prowadzenia rozliczeń finansowych z Użytkownikiem będącym klientem Administratora tytułem realizacji ewentualnej umowy zawartej między stronami, a także ewentualnego dochodzenia roszczeń od Użytkownika będącego klientem w ramach prawnie uzasadnionego interesu Administratora zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. f) RODO oraz spełnienia obowiązków prawnych Administratora wobec organów podatkowych na podstawie odrębnych przepisów zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. c) RODO;
    3. w celu realizacji działań marketingowych Administratora w ramach prawnie uzasadnionego interesu Administratora w rozumieniu art. 6 ust. 1 lit. f) RODO, a także zgodnie z oświadczeniami woli dotyczącymi komunikacji marketingowej złożonymi wobec Administratora. Zgody udzielone w zakresie komunikacji marketingowej (np. na przesyłanie informacji handlowych drogą elektroniczną lub kontakt telefoniczny w celach marketingu bezpośredniego) mogą być wycofane w dowolnym czasie, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;
    4. w celu realizacji obowiązków prawnych Administratora wobec Użytkownika określonych w RODO, w rozumieniu art. 6 ust. 1 lit. c) RODO.

     

  4. UDOSTĘPNIANIE DANYCH OSOBOWYCH

    Dane osobowe Użytkownika nie są przekazywane przez Administratora podmiotom trzecim.

     

  5. PRAWA UŻYTKOWNIKA
    1. Prawa Użytkownika

      Użytkownik na każdym etapie przetwarzania jego danych zapewniony ma szereg uprawnień pozwalających mu uzyskać dostęp do swoich danych, weryfikację prawidłowości przetwarzania danych, ich korektę, jak również ma prawo zgłoszenia sprzeciwu wobec ich przetwarzania, może żądać usunięcia danych, ograniczenia przetwarzania lub przeniesienia danych.

      W przypadku chęci skorzystania przez Użytkownika z przysługujących mu praw jako podmiotu danych osobowych, może on się skontaktować z Administratorem za pomocą następujących danych kontaktowych: PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO - HANDLOWE CZESŁAW KANTORSKI, Cmentarna 11 , 57-400 Nowa Ruda, Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!.

    2. Prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego

      Użytkownik, którego dane osobowe są przetwarzane przez Administratora ma prawo wnieść skargę do organu nadzoru właściwego w sprawach ochrony danych osobowych (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych).

       

  6. PLIKI COOKIES
    1. Administrator informuje, iż podczas korzystania z Serwisu w urządzeniu końcowym Użytkownika zapisywane są krótkie informacje tekstowe zwane „cookies”. Pliki „cookies” zawierają takie dane informatyczne jak: adres IP dotyczący Użytkownika, nazwa strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym Użytkownika, zapis parametrów i statystyki oraz unikalny numer. Pliki „cookies” są kierowane do serwera Serwisu za pośrednictwem przeglądarki internetowej zainstalowanej w urządzeniu końcowym Użytkownika.

       

      Pliki „cookies” wykorzystywane są w Serwisie w celu:
      1. utrzymania technicznej poprawności i ciągłości sesji pomiędzy serwerem Serwisu, a urządzeniem końcowym Użytkownika;
      2. optymalizacji korzystania przez Użytkownika ze stron internetowych Serwisu i dostosowania sposobu ich wyświetlania na urządzeniu końcowym Użytkownika;
      3. zapewnienia bezpieczeństwa korzystania z Serwisu;
      4. zbierania statystyk odwiedzin stron Serwisu wspierających ulepszanie ich struktury i zawartości;
      5. wyświetlania na urządzeniu końcowym Użytkownika treści reklamowych optymalnie dostosowanych do jego preferencji.

       

      W ramach Serwisu stosowane są dwa rodzaje plików „cookies”: „sesyjne” oraz „stałe”. „Sesyjne” pliki „cookies” są plikami ulegającymi automatycznemu usunięciu z urządzenia końcowego Użytkownika Serwisu po jego wylogowaniu z Serwisu lub po opuszczeniu przez niego stron internetowych Serwisu lub po wyłączeniu przeglądarki internetowej. „Stałe” pliki „cookies” przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików „cookies” lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika. „Stałe” pliki „cookies” instalowane są w urządzeniu końcowym Użytkownika wyłącznie za jego zgodą.

       

      Administrator informuje, że:
      1. przeglądarki internetowe domyślnie akceptują instalowanie plików „cookies” w urządzeniu końcowym Użytkownika. Każdy Użytkownik Serwisu może dokonać w dowolnym czasie zmiany ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przez niego przeglądarce internetowej w taki sposób, aby przeglądarka automatycznie blokowała obsługę plików „cookies”, bądź informowała Użytkownika o ich każdorazowym zamieszczeniu w jego urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików „cookies” dostępne są w ustawieniach przeglądarki internetowej stosowanej przez Użytkownika Serwisu.
      2. ograniczenie stosowania plików „cookies” przez Użytkownika może ujemnie wpłynąć na poprawność i ciągłość świadczenia Usług w Serwisie.

       

      Pliki „cookies” zainstalowane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu mogą być wykorzystywane przez współpracujących z Administratorem reklamodawców lub partnerów biznesowych.
      Pliki „cookies” można uznać za dane osobowe jedynie w powiązaniu z innymi danymi identyfikującymi tożsamość, udostępnionymi Administratorowi przez Użytkownika w ramach korzystania z Serwisu.
      Dostęp do plików „cookies” przetwarzanych przez serwer Serwisu posiada wyłącznie Administrator.
      Jeśli Użytkownik nie zgadza się na zapisywanie i odbieranie informacji w plikach „cookies”, może zmienić zasady dotyczące plików „cookies” za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.

     

  7. INNE WAŻNE INFORMACJE
    1. Ochrona bezpieczeństwa danych osobowych

      Administrator wprowadza odpowiednie środki mające na celu zapewnienie bezpieczeństwa danych osobowych Użytkownika. Bezpieczne korzystanie z Serwisu zapewniają stosowane systemy oraz procedury chroniące przed dostępem oraz ujawnieniem danych osobom niepożądanym. Ponadto stosowane przez Administratora systemy oraz procesy są regularnie monitorowane w celu wykrycia ewentualnych zagrożeń. Pozyskane przez Administratora dane osobowe przechowywane są w systemach komputerowych, do których dostęp jest ściśle ograniczony.

    2. Przechowywanie danych osobowych

      Okres przechowywania danych osobowych Użytkowników uzależniony jest od celów przetwarzania przez Administratora danych.
      Administrator przechowuje dane osobowe przez taki okres, jaki jest konieczny do osiągnięcia określonych celów, tj.:

      • przez okres prowadzenia działalności gospodarczej przez Administratora.

       

      W każdym z powyższych przypadków, po upływie niezbędnego okresu przetwarzania, dane mogą być przetwarzane tylko w celu dochodzenia roszczeń na tle łączących strony relacji do czasu ostatecznego rozstrzygnięcia tych roszczeń na drodze prawnej.

    3. Zmiany Polityki prywatności

      W celu uaktualnienia informacji zawartych w niniejszej Polityce prywatności oraz jej zgodności z obowiązującymi przepisami prawa, niniejsza Polityka prywatności może ulec zmianie. W przypadku zmiany treści Polityki prywatności, zmieniona zostanie data jej aktualizacji wskazana na końcu jej tekstu. W celu zasięgnięcia informacji o sposobie ochrony danych osobowych, Administrator rekomenduje Użytkownikom regularne zapoznawanie się z postanowieniami Polityki Prywatności.

    4. Informacje kontaktowe

      W celu uzyskania jakichkolwiek informacji dotyczących niniejszej Polityki Prywatności, Użytkownik może skontaktować się z Administratorem danych osobowych: PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO - HANDLOWE CZESŁAW KANTORSKI, Cmentarna 11 57-400 Nowa Ruda, z wykorzystaniem następujących danych kontaktowych: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!.

      Ponadto istnieje również możliwość kontaktu drogą pocztową pod adresem: Cmentarna 11 57-400 Nowa Ruda.

       

Ostatnia aktualizacja niniejszego dokumentu miała miejsce dnia 10.04.2020.

 

Szanowni Goście!

Od 9 maja 2020 nasz obiekt jest ponownie otwarty. Aby sprostać Państwa wymaganiom, a równocześnie zapewnić bezpieczny pobyt w naszym obiekcie wprowadziliśmy niezbędne zasady funkcjonowania. 

 

W recepcji i częściach wspólnych

  • Pracownicy recepcji są dla Państwa dostępni w godzinach od 6:00 do 11:00 oraz od 14:00 do 6:00 dnia następnego.
  • Preferujemy wcześniejsze rezerwacje. Prosimy Państwa o dokonywanie ich przez naszą stronę, portale bookingowe, mailowo lub telefonicznie z co najmniej 2-3 godzinnym wyprzedzeniem.
  • Sugerujemy płatności bezgotówkowe (zbliżeniowe).
  • W lobby recepcyjnym mogą przebywać jednocześnie maksymalnie 2 osoby.
  • We wszystkich częściach wspólnych obowiązuje nakaz zasłaniania ust i nosa.
  • Nieprzerwanie dezynfekujemy klamki, poręcze i blaty.

 

W pokojach

  • Aby zapewnić jak najmniejszy kontakt pracowników z Gośćmi sprzątanie w trakcie pobytu odbywa się jedynie na życzenie (nie częściej niż co trzy dni) i podczas nieobecności Gości.
  • W razie potrzeby wymiany ręczników, opróżnienia koszy na śmieci czy uzupełnienia środków higienicznych bardzo prosimy o zwrócenie się do recepcjonistów.
  • We wszystkich pokojach typu STANDARD znajdują się czajniki, kubeczki jednorazowe, kawa i herbata do Państwa dyspozycji.
  • Obowiązuje zakaz odwiedzin Gości przez osoby niezameldowane w naszym obiekcie.

 

W ogrodzie

  • Zachęcamy Państwa do spędzenia czasu na świeżym powietrzu w naszym ogrodzie. Prosimy pamiętać o zachowaniu odległości 2 m od innych osób.

 

Gastronomia

  • Restauracja pozostaje zamknięta dla osób, które nie są zakwaterowane w naszym obiekcie.
  • W razie chęci zjedzenia posiłku popołudniowego/wieczornego prosimy o zgłoszenie tego faktu w recepcji w dniu przyjazdu. Zostaną one zaserwowane dla Państwa indywidualnie.
  • Śniadania są przygotowywane dla Państwa i serwowane indywidualnie o wybranej przez Państwa godzinie.

 

Państwa spokojny i bezpieczny pobyt jest naszym priorytetem. Pozostajemy do Państwa dyspozycji.

Klimatyzowany apartament z osobną sypialnią dla dwojga

Cena pokoju wraz ze śniadaniem w formie szwedzkiego stołu: 210 zł/doba (dla 2 osób), 240 zł/doba (dla 3 osób), 280 zł/doba (dla 4 osób).

Przestronny apartament o powierzchni 53 m2, składający się z części dziennej z balkonem i sypialni. W sypialni znajduje się łóżko małżeńskie o wymiarach 200 x 160 cm, natomiast w części dziennej znajdują się dwie rozkładane kanapy, co umożliwia zakwaterowanie od 2 do 4 osób. Oprócz standardowego wyposażenia w apartamencie znajduje się zestaw do parzenia kawy i herbaty. Pokój jest klimatyzowany, posiada TV, dostęp do internetu oraz łazienkę z natryskiem.

 

Wyposażenie pokoju:

  • łóżko małżeńskie o wymiarach 200 x 160 cm
  • szafki nocne
  • komoda
  • dwie rozkładane kanapy
  • trzy fotele
  • stolik kawowy
  • biurko z krzesłem do pracy
  • szafa
  • bagażnik
  • lustro
  • TV
  • dostęp do internetu
  • woda mineralna
  • zestaw do parzenia kawy i herbaty
  • klimatyzacja
  • łazienka z natryskiem
  • zestaw niezbędnych kosmetyków
  • zestaw do szycia
  • czyścik do butów
  • ręczniki

 

Klimatyzowany apartament rodzinny

Cena pokoju wraz ze śniadaniem w formie szwedzkiego stołu: 210 zł/doba (dla 2 osób), 240 zł/doba (dla 3 osób), 280 zł/doba (dla 4 osób).

Przestronny apartament o powierzchni 55 m2. W apartamencie znajduje się łóżko małżeńskie o wymiarach 200 x 190 cm oraz dwie rozkładane kanapy, co umożliwia zakwaterowanie od 2 do 4 osób, a także sofa. Oprócz standardowego wyposażenia w apartamencie znajduje się zestaw do parzenia kawy i herbaty. Pokój jest klimatyzowany, posiada TV, dostęp do internetu oraz łazienkę z deszczownicą. Polecany rodzinom z dziećmi.

 

Wyposażenie pokoju:

  • łóżko małżeńskie o wymiarach 200 x 190 cm
  • szafki nocne
  • komoda
  • dwie rozkładane kanapy
  • rozkładana sofa (może zostać wykorzystana jako dostawka dla dziecka)
  • trzy fotele
  • stolik kawowy
  • biurko z krzesłem do pracy
  • szafa
  • bagażnik
  • wykładzina podłogowa
  • lustro
  • TV
  • dostęp do internetu
  • woda mineralna
  • zestaw do parzenia kawy i herbaty
  • klimatyzacja
  • łazienka z natryskiem (deszczownica)
  • zestaw niezbędnych kosmetyków
  • zestaw do szycia
  • czyścik do butów
  • ręczniki

 

 

Pokój dwuosobowy standard z łóżkiem podwójnym

Cena pokoju wraz ze śniadaniem w formie szwedzkiego stołu: 170 zł/doba

Wygodny pokój z widokiem na ogród o powierzchni ok. 18 m2. Wyposażony w niezbędne meble w nowoczesnym stylu, utrzymany w ciepłej kolorystyce. W pokoju, oprócz niezbędnego wyposażenia, znajdą Państwo zestawy do parzenia kawy i herbaty. Pokój posiada prywatną łazienkę i dostęp do internetu. W pokoju znajduje się sofa, która może pełnić rolę dostawki dla dziecka.

 

Wyposażenie pokoju:

  • podwójne łóżko kontynentalne o wymiarach 200 x 180 cm z możliwością rozłączenia na dwa pojedyncze
  • szafki nocne
  • biurko z krzesłem do pracy
  • szafa
  • bagażnik
  • rozkładana sofa
  • wykładzina podłogowa
  • lustro
  • TV
  • dostęp do internetu: przewodowy i WiFi
  • woda mineralna
  • zestaw do parzenia kawy i herbaty
  • łazienka z natryskiem
  • zestaw niezbędnych kosmetyków
  • ręczniki

 

Pokój dwuosobowy standard z dwoma pojedynczymi łóżkami 

Cena pokoju wraz ze śniadaniem w formie szwedzkiego stołu: 170 zł/doba

Wygodny pokój z widokiem na ogród o powierzchni ok. 18 m2. Wyposażony w niezbędne meble w nowoczesnym stylu, utrzymany w ciepłej kolorystyce. W pokoju, oprócz niezbędnego wyposażenia, znajdą Państwo zestawy do parzenia kawy i herbaty. Pokój posiada prywatną łazienkę i dostęp do internetu. W pokoju znajduje się sofa, która może pełnić rolę dostawki dla dziecka.

 

Wyposażenie pokoju:

  • dwa łóżka kontynentalne, każde o wymiarach 200 x 90 cm
  • szafki nocne
  • biurko z krzesłem do pracy
  • szafa
  • bagażnik
  • rozkładana sofa
  • wykładzina podłogowa
  • lustro
  • TV
  • dostęp do internetu: przewodowy i WiFi
  • woda mineralna
  • zestaw do parzenia kawy i herbaty
  • łazienka z natryskiem
  • zestaw niezbędnych kosmetyków
  • ręczniki

 

Pokój dwuosobowy przystosowany do pobytu osób niepełnosprawnych

Cena pokoju wraz ze śniadaniem w formie szwedzkiego stołu: 170 zł/doba (dla 2 osób) lub 220 zł/doba (dla 3 osób)

Przestronny pokój o powierzchni 24 m2 usytuowany na parterze. Dwa duże okna zapewniają dużą ilość światła dziennego i przepiękny widok na ogród. Pokój został urządzony w ciepłej kolorystyce, wyposażenie obejmuje standardowe meble hotelowe. Pokój posiada dużą łazienkę przystosowaną do użytkowania przez osoby niepełnosprawne i dostęp do internetu oraz TV.

 

Wyposażenie pokoju:

  • dwa łóżka kontynentalne o wymiarach 200 x 90 cm
  • dwie rozkładane sofy
  • szafki nocne
  • biurko z krzesłem do pracy
  • szafa
  • bagażnik
  • wykładzina podłogowa
  • lustro
  • TV
  • dostęp do internetu: przewodowy i WiFi
  • woda mineralna
  • łazienka przystosowana do użytkowania przez osoby niepełnosprawne z natryskiem
  • zestaw niezbędnych kosmetyków
  • ręczniki

 

Pokój dwuosobowy ekonomiczny z łóżkiem podwójnym

Cena pokoju wraz ze śniadaniem w formie szwedzkiego stołu: 150 zł/doba

Pokój o powierzchni 14 m2, charakteryzujący się minimalistycznym wystrojem. W pokoju znajduje się podstawowe wyposażenie, w tym łóżko małżeńskie o wymiarach 200 x 160 cm. Pokój posiada prywatną łazienkę i dostęp do internetu oraz TV.

 

Wyposażenie pokoju:

  • łóżko dwuosobowe o wymiarach 200 x 160 cm
  • szafki nocne
  • biurko z krzesłem do pracy
  • szafa
  • bagażnik
  • wykładzina podłogowa
  • lustro
  • TV
  • dostęp do internetu: przewodowy i WiFi
  • woda mineralna
  • łazienka z natryskiem
  • zestaw niezbędnych kosmetyków
  • ręczniki

 

Pokój dwuosobowy ekonomiczny z dwoma łóżkami pojedynczymi

Cena pokoju wraz ze śniadaniem w formie szwedzkiego stołu: 150 zł/doba

Pokój o powierzchni 12 m2 z widokiem na ogród, charakteryzujący się minimalistycznym wystrojem. W pokoju znajduje się podstawowe wyposażenie, w tym dwa łóżka kontynentalne o wymiarach 200 x 90 cm. Pokój posiada prywatną łazienkę i dostęp do internetu oraz TV.

 

Wyposażenie pokoju:

  • dwa łóżka kontynentalne o wymiarach 200 x 90 cm
  • szafki nocne
  • biurko z krzesłem do pracy
  • szafa
  • bagażnik
  • wykładzina podłogowa
  • lustro
  • TV
  • dostęp do internetu: przewodowy i WiFi
  • woda mineralna
  • łazienka z natryskiem
  • zestaw niezbędnych kosmetyków
  • ręczniki

Pokój jednoosobowy standard 

Cena pokoju wraz ze śniadaniem w formie szwedzkiego stołu: 110 zł/doba

Komfortowy pokój jednoosobowy, idealny dla osób podróżujących służbowo. Pokój utrzymany w ciepłej kolorystyce o powierzchni ok. 11 m2, z widokiem na ogród, wyposażony jest w standardowe meble hotelowe, a także zestaw do parzenia kawy i herbaty oraz suszarkę do włosów. Pokój posiada prywatną łazienkę i dostęp do internetu.

 

Wyposażenie pokoju:

  • łóżko kontynentalne (o wymiarach 200 x 90 cm)
  • szafka nocna
  • biurko z krzesłem do pracy
  • szafa
  • bagażnik
  • wykładzina podłogowa
  • lustro
  • TV
  • dostęp do internetu: przewodowy i WiFi
  • woda mineralna
  • zestaw do parzenia kawy i herbaty
  • łazienka z natryskiem
  • zestaw niezbędnych kosmetyków
  • ręczniki

 

Pokój ekonomiczny jednoosobowy 

Cena pokoju wraz ze śniadaniem w formie szwedzkiego stołu: 105 zł/doba

Pokój o powierzchni 10 m2 z widokiem na ogród. Charakteryzuje się minimalistycznym wystrojem i zawiera tylko podstawowe wyposażenie. Pokój posiada prywatną łazienkę i dostęp do internetu oraz TV.

 

Wyposażenie pokoju:

  • łóżko kontynentalne o wymiarach 200 x 90 cm
  • szafka nocna
  • biurko z krzesłem do pracy
  • szafa
  • bagażnik
  • wykładzina podłogowa
  • lustro
  • TV
  • dostęp do internetu: przewodowy i WiFi
  • woda mineralna
  • łazienka z natryskiem
  • zestaw niezbędnych kosmetyków
  • ręczniki

Pokój trzyosobowy standard

Cena pokoju wraz ze śniadaniem w formie szwedzkiego stołu: 220 zł/doba

Wygodny pokój o powierzchni 21 m2 z widokiem na ogród. Wyposażony w trzy osobne łóżka kontynentalne i meble w nowoczesnym stylu. Obok niezbędnego wyposażenia w pokoju znajda państwo także zestaw do parzenia kawy i herbaty. Pokój posiada prywatną łazienkę i dostęp do internetu.

 

Wyposażenie pokoju:

  • trzy łóżka kontynentalne, każde o wymiarach 200 x 90
  • szafki nocne
  • biurko z krzesłem do pracy
  • szafa
  • bagażnik
  • wykładzina podłogowa
  • lustro
  • TV
  • dostęp do internetu: przewodowy i WiFi
  • woda mineralna
  • zestaw do parzenia kawy i herbaty
  • łazienka z natryskiem
  • zestaw niezbędnych kosmetyków
  • ręczniki

 

Wir benutzen Cookies

Wir nutzen Cookies auf unserer Website. Einige von ihnen sind essenziell für den Betrieb der Seite, während andere uns helfen, diese Website und die Nutzererfahrung zu verbessern (Tracking Cookies). Sie können selbst entscheiden, ob Sie die Cookies zulassen möchten. Bitte beachten Sie, dass bei einer Ablehnung womöglich nicht mehr alle Funktionalitäten der Seite zur Verfügung stehen.